Projektledare med PR-fokus till Social Industries

Social Industries är en modern reklambyrå som hjälper företag att få största möjliga spridning av sitt content i olika kanaler. Ledordet för oss är ”social first”. Genom att applicera detta kan vi garantera ett stort genomslag hos de målgrupper våra kunder vill nå. Vi ger företag ökad exponering och bättre engagemang hos målgruppen genom att forma strategier och innehåll med en social prägel, oavsett reklamkanal. Vi hittar och kommunicerar med kunder där de befinner sig och skapar innehåll som är relevant för dem. Vi vet att all spridning är bra spridning - köpt, förtjänad eller via influencers.


Vi växer och söker därför vår nästa medarbetare!

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av att vara PR-konsult eller Projektledare, antingen på byrå eller på kundsidan. Vi erbjuder en ny, spännande roll med goda chanser till utveckling och där det finns stora möjligheter att få vara med på en internationell expansionsresa! Vi jobbar både med svenska och internationella kunder som t.ex. Reebok, Paypal och Melodifestivalen. Vi värdesätter trivsel och gemenskap högt och firar ordentligt när det går bra och jobbar hårt tillsammans för att få göra det! Hos oss är den ena dagen aldrig lik den andra, vilket gör det hela spännande och utmanande. Vi är idag 10 personer som sitter i härliga lokaler mitt i Stockholm.

Vi tror att du har den där ultimata kombon av affärsmässigt driv och starkt PR-fokus. Du har djup förståelse för branschen, erfarenhet av pitchförfaranden och förmågan att alltid ha kunden i fokus. Du är mest troligt kreativ och entusiastisk och för dig känns det extra bra när du gör, gör, gör saker och kommer till avslut med en affär eller går i mål med ett projekt. Att du redan har ett stort nätverk inom branschen ser vi som en självklarhet!


Exempel på arbetsuppgifter

Att projektleda små och stora projekt för våra kunders räkning

Att leda pitcharbete och presentera mot kund

Att göra budgetar

Att driva och delta i kreativa processer


Erfarenhet och utbildning

Minst 4 års erfarenhet av att jobba som projektledare eller PR-konsult

Relevant utbildning från Hyper Island, Berghs, högskola eller universitet

Språkligt skicklig både på svenska och engelska i tal och skrift


Intresserad?


I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information kontakta gärna Rekryteringskonsult Olivia Rehn Olofsson på or@kimm.se eller på 08-555 290 00. Urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan med CV & personligt brev så snart som möjligt via KIMM.se/ledigatjanster, dock senast 31 mars. Ansökningar tas emot endast via www.kimm.se och inte via mail. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.