Projektledare med erfarenhet inom Direct marketing till Com Hem

Just nu söker vi en Projektledare inom Direct Marketing  till vår marknadsavdelning i Stockholm!

Som projektledare blir du en del av marknadsavdelningen på Com Hem och du rapporterar till Head of Direct Marketing & Communication. Du kommer att tillhöra ett engagerat team på 5 personer som jobbar med den direkta kommunikationen och marknadsföringen till Com Hems kunder och prospects.


Arbetsbeskrivning

Som projektledare inom Direct Marketing på Com Hem är ditt huvudsakliga ansvarsområde att operativt projektleda och genomföra olika direktmarknadsföringsaktiviteter, både mot prospects och befintliga kunder. Du ansvarar även för den strategiska utvecklingen av vår kommunikation till prospects där nya kanaler är en spännande möjlighet för framtiden. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från A/B testning eller likande eftersom vi ständigt strävar efter att förbättra oss. Självklart är du en god kommunikatör som även kan författa enklare texter själv vid behov. Du är även van beställare av byråtjänster. 


Dina kunskaper och erfarenheter


Du har högskole- eller universitetsutbildning inom till exempel ekonomi eller marknadsföring alternativt utbildning från Berghs, Hyper Island eller motsvarande. Du är en utåtriktad och självgående projektledare som tidigare arbetat med direktmarknadsföring, antingen på marknadsavdelning eller som produktionsledare på DM-byrå. Du har god insikt i vilka aktiviteter och prioriteringar som krävs för att skapa resultat samtidigt som du är van att arbeta kostnadseffektivt. Du har minst 5 års erfarenhet av kundkommunikation och det är meriterande om du har erfarenhet av CRM-marknadsföring.


Personliga egenskaper


För att trivas i rollen är du intresserad av och nyfiken på vår affär och vill bidra till att utveckla denna. Med många kontaktytor både internt och externt är det även viktigt att du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer. Som person är du social och flexibel med bra känsla för språk, färg och form. Du hanterar det svenska och engelska språket mycket bra i såväl tal som skrift.


Vi erbjuder


En spännande roll där du jobbar tillsammans med ett engagerat team. Vi sitter i trevliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100% med start senast i augusti 2017. Våra värderingar Personlig, Pålitlig och På ligger till grund för allt vi gör och tillsammans arbetar vi för Sveriges nöjdaste kunder.


Mer om tjänsten

Passar ovanstående in på dig? I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olivia Rehn Olofsson på or@kimm.se eller 08-555 290 00. Vänligen notera att ansökningar ej tas emot via mail utan kan endast sökas via http://www.kimm.se/sv/sok-jobb/lediga-tjanster/

Sista ansökningsdag är 30 april. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.