Projektledare

Ottoboni är en digital byrå som hjälper några av Sveriges största företag i sin digitala utveckling och förändringsresa. Det är något vi brinner för. Vi är också ivriga att snabbt se och testa våra lösningar på användare, vilket vår agila process, prototyper och användartester möjliggör. Hos oss har vi specialister i tvärkompetenta team som identifierar, designar och utvecklar de bästa tänkbara och värdeskapande digitala tjänsterna. Vi tror på den gemensamma kraften i våra team med våra kunder och snabbheten i ett nära samarbete. Några av våra kunder är Försvarsmakten, Telia, SEB Kort, NK med flera.

Eftersom vi just nu har många förfrågningar, både från våra kära kunder som ger oss större och mer förtroende samt från nya spännande kunder som knackar på dörren, behöver vi nu förstärka vårt team med ytterligare projektledare.

Som projektledare på Ottoboni har du en central roll i våra team som du leder gentemot våra kunder. Du är en förverkligare, utmanare och problemlösare. En person som med mod och engagemang driver team, kunder och kundutveckling med vår affär som ett viktigt ansvarsområde, där du ansvarar för omsättning och lönsamhet på kunder och projekt.

Kvalitet, medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet är grundbultarna i allt vi gör. På vårt Stockholmskontor är vi ca 55 personer. Vi är en del av koncernen Nordic Morning som också består av bland andra Sitrus och Klikki.


För att lyckas i rollen som projektledare hos oss tror vi att du har:

  • Relevant utbildning samt expertis inom alla delar som ingår i en projektledarroll; budgetering, offerering, avtalsarbete, projektplanering och ekonomisk uppföljning
  • Erfarenhet av att leda team genom en långsiktig kundplan som du har varit med och tagit fram
  • Vana och målfokus att ta ansvar för ditt egna, och teamets leverans och resultat
  • Erfarenhet av att driva kundutveckling och agera rådgivare i våra kunders digitala framfart

Om du dessutom är en trygg, driven och kommunikativ person med ledaregenskaper som fattar snabba beslut och engagerar team, tar ansvar och vet när det ska delegeras, så är du helt rätt för oss!


Vi erbjuder

Att bli en del av en prisbelönt digital byrå som alltid vill förbättras, vilket du givetvis får vara med och påverka. Möjligheten att jobba med en imponerande kundportfölj som du får vara med och utveckla. En vardag där du är med och utvecklar spännande digitala tjänster med våra spetsiga och trevliga specialister i engagerat och nära teamarbete. Vi är också en del av kommunikationskoncernen Nordic Morning, med systerbyråer som Klikki och Sitrus, som står för gemensamma funktioner så som HR och kompetensutveckling. Bland annat.

Hör av dig - vi kanske är helt rätt för dig!

Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning i våra team blir vi extra glada för kvinnliga sökande till just den här tjänsten.


Ansökan

Skicka din ansökan senast den 23 januari men gärna redan idag, då vi gör löpande urval. Du ansöker snabbt och smidigt genom att länka till din LinkedIn profil eller CV, men vi vill gärna att du skickar med en motivering till varför du är rätt för Ottoboni!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.