Originalare till Swedish Match inhouseavdelning i Stockholm

Som Originalare utgör du en viktig del av Swedish Match inhouseavdelning. Tillsammans med teamets två andra originalare, AD, Copy och produktionsledare ansvarar du för produktion av Swedish Match marknads- och säljmaterial både inom print och digitalt. Avdelningen servar i huvudsak Marknadsavdelningen, framförallt Brand Managers och Trade. Swedish Match arbetar genom samtliga kanaler och originalarens främsta ansvarsområde är att förvalta design på bästa sätt i originalproduktion.


Exempel på arbetsuppgifter

 • Originalproduktion såsom butikskommunikation, annonser, införsäljningsmaterial, broschyrer och övrigt kampanjmaterial samt digital produktion (banners, digitala skärmar etc).
 • Säkerställa produktion med kompromisslös kvalitet.
 • Hantera godkännande av korrektur mot tryckerier, samt när så krävs delta vid tryckintag.
 • Bidra till att inhouseavdelningen håller sig uppdaterad på trender inom typografi, trycktekniker och grafisk konst.
 • Sköta kommunikation med tryckerier gällande trycktekniker och materialleveranser.


Om dig

Med din personlighet blir du en naturlig ambassadör för inhouseavdelningen. Du är positiv, lösningsorienterad och engagerad. För att lyckas i rollen är du givetvis noggrann, strukturerad och har ett sinne för detaljer. Detta för att klara av produktionsintensiva perioder där många enheter ska produceras och formatanpassas. Du är van vid att arbeta i en miljö med högt tempo, där dagen oftast inte blir som planerat – flexibilitet är alltså avgörande. Du är en utpräglad lagspelare med ett stort eget driv och initiativförmåga. Att hela tiden utvecklas i din roll är en självklarhet för dig, och du har givetvis ett genuint intresse för typografi och grafisk form.


Din bakgrund

 • Relevant eftergymnasial utbildning från exempelvis Berghs, Forsbergs eller Grafiska Institutet.
 • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll, antingen på reklambyrå med stora kunder eller på inhouseavdelning.
 • Erfarenhet av grafisk produktion av kommersiell butikskommunikation.
 • Erfarenhet av förpackningsdesign är meriterande.
 • Erfarenhet av tryck och direkt kontakt med tryckerier är ett krav.
 • Erfaren användare av Adobe CS-serien samt van att jobba i Mac-miljö.
 • Flytande i svenska såväl som engelska, i tal och skrift. Engelska är koncernspråk.


Vi erbjuder

Swedish Match erbjuder dig en tillsvidaretjänst på ett svenskt börsnoterat bolag med internationell verksamhet inom FMCG med lång historia vad gäller snus och tändstickor – och med hela tillverkningskedjan i Sverige. Kontoret är beläget på Sveavägen i Stockholm. Företaget är präglat av en stark företagskultur av stolthet, tävlingsinstinkt, vinnartradition, glädje, positivitet och högt i tak. Swedish Match vision är “En värld utan cigaretter” och våra kärnvärden är Passion, Ägarskap, Kvalitet och Innovation. Dessa grundpelare har stor genomslagskraft i vårt dagliga arbete, och för oss är varje enskild medarbetare en avgörande del av vårt vinnande lag. På Swedish Match ges du möjligheten att bli en del av ett företag med både stolt tradition och stark innovationskraft.


Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olivia Rehn Olofsson or@kimm.se

Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 3 juni Ansökningar tas endast emot via kimm.se, ej via mail. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.