Mediesäljare till Tillväxtbolaget

Sedan starten 2010 har Nordiska Tillväxtbolaget haft målsättningen att vara det självklara valet för företag som vill utveckla sin försäljning och öka sina intäkter inom mediesektorn. Med hjälp av en skarp, senior och snabbfotad försäljningsstyrka har bolaget hjälpt välkända varumärken till framgångsrika försäljningsresultat.


Vi söker nu en driven mediesäljare med passion för träning och hälsa.
 

Tjänstebeskrivning

I rollen som säljare hos Tillväxtbolaget representerar du varumärken såsom Runner’s World, Women’s Health & Wellness, Bicycling, Friskis&Svettis, Sportfack m.fl. med målsättningen att utveckla affärerna. Du ansvarar för en rad befintliga kunder och kommer även arbeta med att skapa nya affärer och kundrelationer. Arbetet innefattar print-, digital- och eventförsäljning. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och utgår från kontoret på Birger Jarlsgatan i Stockholm.


Profil

Vi söker dig med erfarenhet och nätverk inom mediebranschen med goda dokumenterade resultat inom försäljning. Du har förutom ett stort intresse för träning och hälsa även förståelse för branschens kundbeteende och är van att skapa goda relationer med företag inom området. Du är affärsdriven och självgående som säljare och driver ständigt dig själv och dina affärer till utveckling.


Erfarenhet/kvalifikationer

  • Från 3 års erfarenhet av försäljning inom mediebranschen.
  • Försäljningserfarenhet inom traditionella likväl som digitala medier är ett krav.
  • Framgångsrika resultat av försäljning via telefon.
  • Stort intresse och/eller förståelse för träning och hälsa.
  • Goda tekniska kunskaper samt vana av CRM-system är ett krav.


Placering, omfattning & tillträde

Birger Jarlsgatan 55, Stockholm. Heltid (100 %). Tillträde omgående.


Vi erbjuder

Vår affärskultur präglas av glädje, mod och engagemang. Välkommen med på resan tillsammans med ett team som ständigt strävar efter utveckling genom hög branschkunskap, ett stort engagemang och ett starkt resultatdriv. Mer information om oss och våra samarbeten hittar du på www.tillvaxtbolaget.se.
 

Ansökan

Tillväxtbolaget samarbetar med rekryteringsbolaget Workmint vid urvalet av kandidater. Sänd därför din ansökan till ansvarig rekryterare Ida Garamvölgyi på ida@workmint.com. Urval sker löpande.

Skicka din ansökan till ida@workmint.com med rubrikraden Dagens Media Jobb.