Marknadssamordnare till Upplands Motor

Vill du vara med och förändra bilvärlden med Upplands Motor? Vår målsättning är att bli Sveriges bästa serviceföretag och där ligger vårt största fokus. Det är en annorlunda tanke i en bransch som länge präglats av öde bilhallar och verkstäder med "Endast personal" på dörren. Vi söker nu en marknadssamordnare med intresse för det digitala till vårt marknadsteam. Fokus är hela tiden på kundens tid, hinner du med vårt snabba tempo?


Rollen

Vi vill vara tydliga från början med att denna roll är för dig som gärna håller stolen varm och inte drar dig under pressade situationer. Under vissa perioder är det hög arbetsbelastning, men det innebär också att detta är tiden som du briljerar bäst. Din förmåga att prioritera gör att du enkelt kan ha igång flera projekt samtidigt, och det är så vi jobbar.

Vårt team på fyra personer arbetar för hela organisationen och alla våra anläggningar men är stationerade i Kista. Vi arbetar mycket nära tillsammans som grupp och hjälper varandra där det behövs. Det är ett stort plus om du har ett intresse för den digitala världen då vi på Upplands Motor bara har börjat vår digitala resa.

Tjänsten innebär bl.a.

  • Marknadsplanering i samråd med Marknadskommunikationschefen
  • Inköp och offerering av medier, både tryckta och digitala
  • Enklare grafiskt arbete med att skapa annonser utifrån våra samarbetspartners
  • Eventplanering, både stora och små

Det här varierande arbetet innebär att du blir ansvarig för hela processen av att en ny kampanj blir planerad och kommunicerad. Det kan gälla material till bilhallar/verkstäder, säljmaterial, annonser och att kampanjerna syns på vår hemsida. Detta arbete görs tillsammans med en grafisk formgivare och en digital redaktör, men du är länken mellan säljchef/verkstadschef/beställaren och det övriga teamet på marknad.


Mer om dig

Det här ett jobb för dig som har ett stort eget driv och tycker om att vara spindeln i nätet och att ha många olika kontakter både internt och externt. Du kommer att få en arbetsplats där du verkligen kan vara med och påverka. Vi kommer tillsammans att skapa en kul och inspirerande miljö både för oss medarbetare internt och för våra kunder. Ett krav är att du har körkort och vi ser gärna att du kan hantera Adobe-programmen och även Episerver.


Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se senast 1 maj. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Paola Banegas på paola.banegas@kimm.se eller 070-713 00 48. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.