Marknadskoordinator med fokus på digital kommunikation

Vi söker nu en Marknadskoordinator/Kommunikatör till vår uppdragsgivare, med placering i Sickla. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid. Vi söker dig som är tillgänglig omgående och uppdraget sträcker sig inledningsvis under 6 månader. För rätt person finns det goda möjligheter att bli anställd hos kunden.

Om tjänsten
Vår kund är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för både företag och privatpersoner. I rollen som Marknadskoordinator/Kommunikatör blir din huvudsakliga uppgift att operativt arbeta med kundbrev, sociala medier, events och koordinering av marknadsproduktion inom B2B. Målsättningen är att skapa fler och varaktiga relationer med företagets byggproffs och bistå säljavdelningen. Du tillhör marknadsteamet och arbetar nära säljteamet, leverantörer, byråer och branschorganisationer. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att;

  • Hålla sociala medier flytande och skapa relevant och inspirerande material i form av egna texter, foton och delningar.
  • Ta fram material som presentationer och säljstöd av olika slag – ibland med hjälp av andra interna och externa resurser.
  • Driva och skapa rutiner för PR-arbete.
  • Löpande ansvara för bolagets affärskommunikation; skriva och distribuera pressmeddelanden och kontakt med fackpress.
  • Anordna frukostar, utbildningar och delta på mässor.
  • Bedriva kontakt med produktionsbyråer och webbyråer för att leda produktionen framåt.


Om dig
Förutom en högskoleutbildning inom relevant område har du dokumenterad erfarenhet av produktion av text och foto. Vi ser att du arbetat ca 2-3 år inom marknadskommunikation, gärna i en liknande roll med tonvikt på B2B.

Som person är du målmedveten, energisk, affärsmässig och praktiskt lagd. Du har ett skarpt öga och tycker att det visuella är en viktig del i kommunikationen. Du kan därför bedöma material från ett varumärkesperspektiv och du kan på egen hand hantera en kamera, relevanta program och appar för löpande digital produktion. Du har erfarenhet av att professionellt hantera sociala medier och digitala kanaler. Du behöver inte vara talesperson men måste ha förmågan att uttrycka dig fackmässigt i text.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!


Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.