Ledare med passion för digital och kreativ kommunikation

Nu söker vi dig som är en erfaren ledare med passion för digitala medier, kreativ kommunikation, tjänstedesign och verksamhetsutveckling. Tillsammans med fem andra enhetschefer leder och utvecklar du Uppsala kommuns interna och externa kommunikation.


Just nu är vår nya enhet inne i en spännande förändring där vi slår ihop två tidigare enheter till en. Enheten tillhör Staben för kommunikation inom Uppsala kommun som bland annat tar fram den strategiska planeringen av all kommunikation, samordnar budskap och genomför kommunikationsaktiviteter.


Vi söker dig som är en van förändringsledare som har arbetat med verksamhetsutveckling på både strategisk och operativ nivå. Du har passion för digitala medier, är nyfiken på nya kanaler och är övertygad om att vi når längre genom kreativ kommunikation. Du trivs i ledarrollen och vill se människor växa och utvecklas. Som enhetschef har du personal-, verksamhet-, och budgetansvar.


Det här får du hos oss

Som enhetschef inom vår nya enhet får du möjlighet att vara med från starten på vår resa som ny enhet. Där har du möjlighet att utveckla enhetens arbete och både utveckla och leda enhetens medarbetare. Du deltar också aktivt i kommunens strategiska arbete med digitalisering och innovation.

I din roll får du också möjligheten att sätta dig in i kommunens olika verksamheter, som alla har gemensamt att de arbetar för kommunens invånare på bästa sätt. Allt tillsammans med övriga enheter inom kommunikationsstaben samt kollegor och verksamheter inom Uppsala kommun.


Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Kajsa Angerdal Skoglund, 073 343 42 73.

Varmt välkommen med en ansökan via www.randstad.se senast 29 mars 2017.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.