Kommunikatör till Corem Property

Corem Property är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter.

Nu söker vi en Kommunikatör som blir en central person i vår organisation med nära samarbete till såväl ekonomiavdelningen som marknadsavdelningen och andra funktioner. Rätt person får möjlighet att arbeta högt och lågt med vår kommunikation gentemot våra investerare och kunder på ett växande bolag i en intressant bransch.


Rollen innebär bland annat: 

Stor tyngd ligger på vår interna och externa kommunikation. Förekommande arbetsuppgifter kan vara uppdatering av webb, sociala medier och skapa företagspresentationer för olika ändamål. Du arbetar främst operativt och vi välkomnar alltid nya idéer som kan ta oss framåt. Du rapporterar direkt till CFO.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:  

  • Paketera intern information till marknadsanpassad kommunikation
  • Projektleda årsredovisning tillsammans med produktionsbyrå och respektive ansvarig
  • Skriva kvartalsrapporter
  • Skriva pressreleaser
  • Samordna marknads och PR-event
  • Hålla marknadsmaterial och mallar uppdaterade


Mer om dig

Troligtvis har du ett till tre års erfarenhet av kommunikationsarbete på operativ nivå och är en klassisk fix och trix person som är bra på att lösa problem och får saker gjorda. Du är duktig på att formulera och målgruppsanpassa texter och har vana av att arbeta i Episerver eller liknande publiceringsverktyg. Ett par måsten för att klara denna roll är att du behärskar Microsoft Office och har grundläggande kunskaper i Adobe CS. När det kommer till språk behöver du kunna tala och skriva svenska obehindrat samt klara av att hantera engelska i ditt dagliga arbete.

För att trivas hos oss är du är en självständig person som är van att planera och utföra ditt arbete. Det är lika självklart för dig att hålla deadlines inför kvartalsrapport och årsredovisningar som att vara anpassningsbar när det gäller ad hoc uppgifter.

Du behöver inte ha arbetat med IR-kommunikation tidigare men ha ett intresse för den typ av kommunikation och förståelse för vad det innebär. 


Vi erbjuder

Intresserad, välkommen att söka!

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan via www.kimm.se innehållandes CV och personligt brev, senast 2017-05-10. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.