Kommunikatör - med omgående start!

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu en Kommunikatör. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med omgående start och sex månader framåt. För rätt person finns det goda chanser att bli överrekryterad till kunden.


Om jobbet

Vår kund är inne i en tillväxtfas och har många spännande projekt och utmaningar framför sig. Därför behöver organisationen stärka upp med en Kommunikatör som främst kommer att arbeta med sociala medier och internkommunikation. I ditt uppdrag ser du till att företagets sociala kanaler kontinuerligt uppdateras enligt plan, samtidigt som du är redo att skriva texter och rycka ut för att fotografera. Mer övergripande kommer du säkerställa att kunden ökar både sitt arbetsgivar- och kundvarumärke, genom digital kommunikation. Du ingår i kommunikationsteamet som idag består av fyra medarbetare. Exempel på arbetsuppgifter kan vara;

  • Uppdatera och producera material för intranät och sociala kanaler
  • Delta i arbetet med att starta ett socialt intranät
  • Förpacka och beställa utbildningsmaterial (digitalt och fysiskt)
  • Delta i Employer Branding aktiviteter
  • Enklare fotografering och film för olika kanaler samt viss bildredigering
  • Följa upp och sammanställa statistik
  • Övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en kommunikationsavdelning


Om dig

Du är i början av din karriär och är en duktig skribent som drivs av att skapa bra kommunikation - främst i sociala kanaler, men även på intranät. Eftergymnasial utbildning inom kommunikation är meriterande, men viktigast av allt är att du har kunskap i Adobe CS och något CMS-program. Du är en duktig kommunikatör som är van vid att jobba i projektform, gärna med beställarkompetens. Det är meriterande om du har ett brett samhällsengagemang och att du står bakom företagets värderingar om ett hållbart samhälle.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!


Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.