KAM till LRF Media Jobb & Karriär

Är du en duktig KAM-säljare som vill vara med och bygga upp en ny avdelning – då har vi jobbet för dig.

Vi erbjuder
LRF Media är medieföretaget som verkligen är på gång. Efter några års omställning har bolaget en god ekonomi och nu är det full fart, inte minst när det gäller affärsutveckling.

En viktig del i denna är att lyfta affärsområdet Jobb & Karriär till en ny nivå och bygga upp en KAM-avdelning specialiserat för detta område. Gör du det bra blir du säljansvarig för teamet, som vi tror kommer växa med ytterligare medarbetare. Vid starten består teamet av dig och en native-redaktör. Med bra stöd från hela mediehuset får du ett roligt jobb med med möjlighet till bra karriärutveckling.

Om rollen 
Du får arbeta med en ny och modern jobbsajt (lanseras samtidigt som du tillträder) och har starka och uppskattade tidningar att arbeta med vilket innebär att du har riktigt bra möjligheter att skapa nytta för kunderna. LRF Media är marknadsledande inom de gröna näringarna och en mycket uppskattad partner för våra kunder. Ett sammansvetsat team med en stark säljkultur som smittar och en vilja att hela tiden utveckla sig själva och erbjudandet.

Jobbet innebär att bygga upp en ny KAM-avdelning som komplement till våra innesäljare som arbetar framgångsrikt med Jobb & Karriär. Det innebär att du ska ansvara för några av våra allra viktigaste kunder och bearbeta stora företag som har frekventa rekryteringsbehov. Men givetvis är du inte rädd för att även hjälpa mindre kunder när du ser behov hos dem. Ditt uppdrag är att med hjälp av våra olika kanaler och tjänster se till att dina kunder hittar rätt medarbetare och stärker sin attraktionskraft som arbetsgivare.

I din portfölj finns bland annat platsannonsering på ATLs och Land Lantbruks jobbsajter, nyhetsbrev, mobilannonsering, desktop annonsering, content marketing, event, sociala medier. Eftersom mycket av detta håller på att lanseras vill vi att du är med och affärsutvecklar tjänsterna tillsammans med våra duktiga utvecklare.


Vi vill att Du som söker:

– Älskar försäljning
– Har en entreprenörsådra och gillar att utveckla nya tjänster
– Har god kunskap om digital marknadsföring och digitala kanaler
– Lockas av möjligheten att få göra affärer på daglig basis
– Har erfarenhet av medieförsäljning eller rekryteringsförsäljning
– Är en passionerad lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap
– Har ett inre driv och tycker om att hantera ”frihet under ansvar”
– Är positiv, målorienterad, och drivs av utmaningar
– Är en duktig relationsbyggare som trivs i högt tempo

Ansök redan idag
Din ansökan i form av CV och ett personligt brev skickas omgående till bjorn.lorentzi@media720.se. Märk ansökan ”KAM LRF Media”. Har du kompletterande frågor kontaktar du Björn på 08-554 205 41.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.