Interim Marknadschef

Just nu söker vi för kunds räkning en Marknadschef. Detta är ett konsultuppdrag på 100 % med start omgående fram tills 2017-12-31.

Trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö hos ett företag i stor tillväxtfas där du får chans att vara med att påverka? Tycker du att det är lika viktigt och inspirerande att leda andra mot framgång som att arbeta fram kommunikationsstrategier? Då kanske du är vår nästa marknadschef. Vår kund är en stor internationell koncern med kontor mitt i centrala Göteborg.


Rollen

Vår kund är ett stabilt företag med en tydlig tillväxtagenda och har på kort tid förvärvat nya företag och har flera spännande projekt på gång. För närvarande utvecklar de sitt intranät och uppdaterar sin hemsida. Nu behöver man ta ytterligare ett kliv för att profilera marknadsavdelningens funktion och utvärdera hur resurserna ska fördelas.

Som marknadschef har du ett team om fyra personer som rapporterar till dig – Originalare, Kommunikatör, Marknadskoordinator och Webbredaktör som tillsammans producerar trycksaker, webbinnehåll och annonsproduktion.

Som marknadschef är det yttersta syftet i rollen att med hjälp av din och din avdelnings insatser maximera antalet kunder. Du ansvarar över:

  • Att skickligt planera och leda marknadsavdelningen
  • Att se över den övergripande marknadsplanen
  • Att mäta och följa upp både ditt eget arbete och allt som marknadsavdelningen gör
  • Samarbete med reklambyråer
  • Att följa trender på marknaden och förstå kunder och konkurrenters beteende

Du är en erfaren och engagerad ledare som är van att leda i förändring. Du är trygg i din roll, kommunikativ, tydlig och samtidigt prestigelös – vilket gör att du snabbt får förtroende inom organisationen. Du är en strateg, men lika intresserad av att genomförandet blir optimalt.


Din bakgrund

  • Akademisk examen eller motsvarande inom marknadsföring/kommunikation
  • Du har flerårig erfarenhet av att arbeta som marknadschef
  • Du har arbetat brett och har gedigen kompetens inom marknadsföringens alla discipliner, självklart även inom digital kommunikation och sociala medier
  • Du är van vid att skapa och leverera strategiska planer. Att mäta och följa upp resultaten är självklart för dig
  • Du har även erfarenhet av personalansvar


Konsultrollen på KIMM

Som konsult hos oss på KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.


Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Stina Scheller 076-000 18 52 eller konsultchef Ida Wassberg, 073-521 65 54.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.