Gruppledare Relation till SOS Barnbyar

Vi på SOS Barnbyar arbetar för att barn som är, eller riskerar att bli, ensamma och växa upp utan förälders omsorg ska få en trygg uppväxt. Vi arbetar med familjestärkande insatser för att barn ska kunna växa upp med sin familj och driver över 500 barnbyar för de som förlorat föräldrarnas omsorg.

Som Gruppledare Relation hos oss får du möjlighet att vara med i en spännande utvecklingsfas. Vi sitter i moderna lokaler på Södermalm i Stockholm och trivs du med att arbeta i en organisation med en engagerande kultur och ambitiösa kollegor så kan detta vara rollen för dig!


Vad ska du göra?

SOS Barnbyars verksamhet bygger på insamling både från privata givare och företagssamarbeten. I tjänsten som Gruppledare Relation ansvarar du för företagsmarknaden, stiftelser samt större privata givare och arv. Vi har många bra exempel på framgångsrika partnerskap och vill du vara med och fortsätta utveckla win/win-lösningar så är du välkommen till oss! I denna roll rapporterar du till Försäljnings- och Insamlingschef.

Exempel på dina ansvarsområden kan vara:

  • Aktivt leda och delta i gruppens aktiviteter för att driva intäkter och givarlojalitet
  • Sätta budget, projekt- och aktivitetsplaner för hela gruppen
  • Personalansvar för fyra personer
  • Operativt ledaransvar såsom avstämning, uppföljning och utveckling
  • Nära samarbete med verksamhetens andra gruppledare för avdelningarna Marknad, Program, Massmarknad och Givarservice


Vem är du?

Vi söker dig som har passion för insamling och försäljning samt är lösningsorienterad och driven som person. Du bör vilja driva SOS barnbyar framåt och bygga affärsplaner så att vi både idag och imorgon ska kunna bedriva en värdeskapande verksamhet. Att bygga relationer ser du som en självklarhet och du får gärna ha tidigare erfarenhet från ideell verksamhet och/eller att arbeta med stora företagssamarbeten. Vi tror även att du tidigare har haft personalansvar och är en lika duktig ledare som säljare, du ser och verkar för hela organisationens bästa med våra värderingar i fokus.


Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals som är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail men du kan istället enkelt ansöka via vår hemsida kimm.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kelly Chau på kelly.chau@wise.se. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-05-23.

För fackliga frågor kontakta (Unionen) Anders Månsson anders.mansson@sos-barnbyar.se

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.