Digital Content Art Director till Chiffer

Till Chiffer i Stockholm söker vi en Digital Content Art Director. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, under ca 7 månader med omgående start. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning eller anställning direkt av kund.

Om jobbet
Om bara några veckor går vår härliga kollega Julia på föräldraledighet och med anledning av det söker vi nu hennes ersättare. Du är en förtroendeingivande kreatör som har förmågan att förstå kundens affär, utmana och inspirera för att sedan skapa de vassaste kommunikationslösningarna för några av Sveriges största varumärken. Som Digital Content AD kommer du att arbeta brett och vara med på allt från pitch till leverans. I det dagliga arbetet kommer du att utveckla kundens affär genom att skapa förtroende och trygghet i komplexa projekt. Du kommer att formge grafiskt och rörligt material framförallt i digitala kanaler. Exempel på arbetsuppgifter är;

  • Formge grafiskt material för webb, bloggar, onlinemagasin, digitala nyhetsbrev, sociala medier och tidningar.
  • Arbeta i team nära kollegor och kunder med att skapa nöjda och långsiktiga samarbeten.
  • Projektleda och samordna arbetet med partners- och produktionsbyråer.


Om dig
Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som AD, grafisk formgivare eller kreatör. Du har förmågan att se till att alla inblandade förstår hur de ska bidra för att nå dit du vill. Du är en given inspiratör som kan leda den kreativa processen och levandegöra idéer, koncept och användarupplevelser i relevanta digitala plattformar för våra kunder. Lika självklart som det är för dig att starta den kreativa processen är det att ha koll på detaljerna så att uppdragen slutförs med kvalitet och bibehållen kreativ höjd. Du brinner för content marketing och ser att framtiden ligger i en väl berättad historia. Och historien kan berättas i allt från Instagram, film, poddar och bloggar till tryckta magasin och webbplatser. Vidare tror vi att du är en tekniskt intresserad person och att du har en djupgående förståelse för design för digitala plattformar men att du även har erfarenhet av tryckt media.

Du har stor erfarenhet av att arbeta med Adobeprogram som Photoshop, Illustrator och InDesign och du har även jobbat i Wordpress. Det är meriterande om du har kunskap i Google Analytics samt Adobe Premiere.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.