Content & Community Manager till Fortum

Som medarbetare på Fortum kommer du att vara en del av en organisation som arbetar i en framtidsbransch. Med visionen ”For a cleaner world” driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen mot ett utsläppsfritt energisystem, en hållbar resursanvändning och därmed en renare värld, idag och i morgon. Nu söker vi framtidens Content & Community Manager. Join the change!


Din roll

I rollen som Content & Community Manager skapar och förädlar du innehåll som attraherar och engagerar våra befintliga och potentiella kunder. Vi söker dig som har intresse för energi- och hållbarhetsfrågor och som vill utveckla och driva den taktiska inriktningen för Fortum Sveriges närvaro i digitala kanaler.

För att lyckas i rollen är du en nyfiken och stark skribent som drivs av att hitta nya spännande infallsvinklar på innehåll som skapar engagemang. Du förstår hur du framgångsrikt kan skapa attraktion kring Fortums varumärke och bidra till att utveckla vår affär. 

Vi tror att du har flerårig erfarenhet från en liknande roll och att du har vana av att skriva målgruppsanpassat innehåll i sociala medier. Det är givet att du har stort intresse för utvecklingen av digitala kanaler och av att följa upp samt analysera resultatet av ditt arbete.

Som person trivs du med att bygga nätverk och ta initiativ till samarbeten i organisationen. Du har förmågan att driva ditt eget arbete och motiveras av att hitta kreativa lösningar för att nå de gemensamma målen. Du uttrycker dig mycket bra på både svenska och engelska.

Tjänsten är placerad i Hjorthagen i Stockholm och du rapporterar till Head of Marketing & Sales Sweden.


Vi erbjuder dig

Fortum är ett resultatorienterat företag som erbjuder utmaningar och ansvar. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt, vi har stark teamanda och arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. På Fortum blir du en del av ett engagerat team med passion för att skapa en förstklassig kundupplevelse. Du kommer att vara på en marknad och i ett företag där det ständigt händer mycket, där du får goda möjligheter att vara med och utveckla och utmana – både dig själv och oss.


City Solutions

Divisionen City Solutions är ansvarig för att utveckla området ”lösningar för hållbara städer” till en växande verksamhet inom Fortum. Divisionen omfattar värme och kyla, avfallsförbränning, biomassa och andra lösningar inom cirkulärekonomi, liksom elhandel och energitjänster. Divisionen inkluderar de verksamheter som för närvarande finns inom Power Solutions, med undantag för kärnkraftsrelaterade tjänster.


Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Fortum med KIMM. Vi ser framemot din ansökan med CV och personligt brev via www.KIMM.se.  Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan med CV & personligt brev så snart som möjligt via KIMM.se/ledigatjanster, Tjänsten kan komma att tillsättas under annonsperioden.

Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog ls@kimm.se eller 08-555 290 00. Vi har inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.