Är du en ölälskande Kommunikatör?

Föreningen Sveriges Oberoende Småbryggerier söker nu en kommunikatör via KIMM & Wise Professionals. Vi söker dig som har eget företag och som vill arbeta som underkonsult genom oss. Uppdraget är på deltid och löper under 6 månader med omgående start.


Ditt uppdrag

Rollen som kommunikatör är ny och vi har därför höga förväntningar! I ditt arbete kommer du att ta grepp om medlemskommunikationen, med mål att kommunicera till befintliga medlemmar och attrahera nya medlemmar till föreningen. Du kommer att arbeta med medlemsbrev, annonsering, hemsida, sociala medier och events. I det här uppdraget söker vi dig som vill/kan arbeta hemifrån, och fakturera genom ditt egna företag. Vanligt förekommande arbetsuppgifter handlar om;

  • Utveckla medlemskontakten genom att administrera medlemmar, ta fram informationsbrev och öka medlemmarnas engagemang i föreningen.
  • Utveckla marknadsföringen för nya medlemmar genom annonsering, hemsidan, sociala medier och merchandise.
  • Förbereda och arrangera events såsom föreningens ölfestival, leverantörsmässor och utbildningar.
  • Omvärldsbevakning och opinionsbildning med kontakt till media och politiker. Författa pressmeddelanden och debattartiklar.


Din bakgrund

För att passa i rollen har du har erfarenhet av att ha jobbat som kommunikatör. Du kan ha allt från 1-40 års yrkeserfarenhet – möjligheterna är många! Det är till stor fördel om du har jobbat i en ideell eller medlemsstyrd organisation, gärna inom FMCG. Du trivs med många kontaktytor och som person beskriver du dig själv som kommunikativ, social och ödmjuk. Du är nytänkande, modig och duktig på att projektleda dig själv. Vidare hoppas vi att du, liksom vi, älskar en god kall öl!

Du trivs med att styra din egen tid eftersom arbetet kommer att ske hemifrån eller ute hos ett av våra småbryggerier i landet. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och körkort samt egen bil är meriterande.


När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson (evm@kimm.se) och konsultchef Anders Norrman (an@kimm.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.