Ansvarig digitala kanaler till kund i city

För vår kunds räkning söker vi nu en konsult i rollen som Ansvarig digitala kanaler. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och sträcker sig mellan 3-6 månader. För rätt person finns det möjlighet till anställning hos kunden.


Om jobbet

I rollen som Ansvarig digitala kanaler kommer du att organisera, styra, stödja, följa upp och utveckla organisationens digitala kanaler inom marknadskommunikation. Tillsammans med Förvaltningsansvarig för digitala kanaler ansvarar du för innehållet på webbplatsen utifrån funktion, design och teknik. Tillsammans med Innehållsansvarig för digitala kanaler utvecklar du arbetet med organisationens digitala kanaler och utarbetar och upprätthåller strategier för detta. Bland annat kommer du att:

  • Skapa förutsättningar för inspiration, försäljning och medlemsutveckling.
  • Proaktivt föreslå initiativ till hur organisationens digitala kanaler kan utvecklas och förslag på hur det genomförs.
  • Vara verksamhetsansvarig för organisationens CMS (Wordpress)
  • Säkerställa att det sker omvärldsbevakning om nya trender och förstå hur omvärlden påverkar organisationens webbplats, t ex trender, nya kanaler, ny teknik, nya beteenden etc.


Mer om dig

Ditt passionerade intresse för digital kommunikation resulterar i att du har en strategisk helhetssyn likväl som du med glädje deltar i det operativa arbetet. Du är en öppen och flexibel person som jobbar uthålligt, strukturerat och självständigt för att nå dina mål.

Du har några års erfarenhet av digital kommunikation och en utbildning inom marknadsföring, kommunikation, försäljning eller motsvarande. Det är meriterande om du har en bakgrund från resebranschen, besöksnäringen eller en ideell organisation. Vidare är du en vass projektledare och är van med förvaltning och utveckling av webb och CMS.


När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.