Alma Talent Events söker driven innesäljare inom B2B

Vi söker en driven och resultatorienterad innesäljare inom B2B till vårt kontor i Stockholm. I rollen som innesäljare kommer du att bjuda in deltagare/sälja deltagarplatser för våra konferenser och kurser.

Våra event riktar sig till många olika branscher och som medarbetare i marknadsteamet kommer du att rekrytera deltagare via telefon. Du har säljansvar mot egen budget och ansvarar för planering av dagliga rutiner och säljtid. Vidare kommer du att föra dialog med potentiella kunder kring innehåll i konferensprogram och ge feedback till resten av marknadsteamet och projektledare. Du ansvarar även för att skapa och utveckla relationer med kunder för långvarig verksamhetsnytta. Att arbeta hos oss ställer krav på din kreativitet vilket är både utmanande och utvecklande, men bidrar också till att vi har väldigt roligt tillsammans.


Vem är du?

Vi söker dig som är en person med mycket vilja, energi och stark önskan om att göra affärer. För att lyckas i rollen är du utåtriktad, tycker om att ta nya kontakter, skapa relationer och har förmågan att få folk att gilla dig. Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya områden, branscher och sammanhang samt förstå kundnyttan som du med lätthet förmedlar vidare till våra potentiella kunder. Du är en uthållig vinnarskalle som inte ger upp och har lätt att motivera dig själv i med- och motgång. Vi tror att du vill utvecklas som säljare tillsammans med ett starkt varumärke och professionella kollegor.                           

Tidigare erfarenhet från telefonförsäljning ser vi som meriterande, dock inget krav. Vi arbetar i Microsoft Dynamics och har du tidigare arbetat i ett CRM-system är det en fördel. För oss kommer du långt med en stor portion energi, rätt inställning och höga ambitioner!


Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 2 juni 2017. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Josefine Wollert på josefine.wollert@almatalentevents.se


Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till josefine.wollert@almatalentevents.se med rubrikraden Dagens Media Jobb.