Odd Molly-grundare startar byrå

2013-05-07 06:33 Sebastian Parkkila  

Den före detta "Big Brother"-deltagaren och Odd Molly-grundaren Per Holknekt startar ett nytt bolag som ska driva reklambyråverksamhet.

Per Holknekt var med och grundade klädmärket Odd Molly år 2002. Två år tidigare hade han deltagit i "Big Brother", och har också varit professionell skateboardåkare.

Nu startar han det nya aktiebolaget Extraknekt enligt Affärsvärlden. Bolaget ska enligt beskrivningen bedriva reklambyråverksamhet, samt artistisk verksamhet, som innefattar hålla i föredrag och föreläsningar.

Företaget registrerades enligt Affärsvärlden den 20 februari i år, och Per Holknekt sitter i dess styrelse medan Markus Bergkvist står som styrelsesuppleant.

Det handlar däremot inte om någon ny byrå enligt Per Holknekt.

"Extraknekt AB är bara en samlingsplats för mina åtaganden utanför mitt passionerade huvuduppdrag på Odd Molly AB. Inget nytt alls, endast formalia för att skapa en plats som hanterar alla mina extraåtaganden. Mina olika äganden, mina föreläsningar, mina extrauppdrag som formgivare etc har alltid legat på fritid och hobbyintressenivå. Så har jag alltid jobbat och så lär jag fortsätta" skriver Per Holknekt i ett mejl till Dagens Media.

Per Holknekt drev under en period reklambyrån The Pistöl Agency ihop med Zeke Tastas. Byrån har dock avvecklats.

Sebastian Parkkila

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt