Patrik Sjöberg. Foto: TV3/Eric Josjö

Patrik Sjöberg. Foto: TV3/Eric Josjö

Tipsa en vän om en artikel

Patrik Sjöberg är årets kommunikatör

Marknadsföringen i Göteborg utsåg i dag Partik Sjöberg till årets kommunikatör. Samtidigt blev Clarion Hotel Post årets marknadsförare.

Verktyg

Tipsa oss om nyheter

Maila eller ring 08-545 222 00 Du omfattas av källskydd.

I dag delade Marknadsföreningen i Göteborg, MiG, ut de tre priserna årets marknadsförare, årets kommunikatör och årets säljare. Priset delades ut under MiG:s årliga evenemang Guldfrukosten.

Detta år tillföll priset för årets kommunikatör friidrottaren Patrik Sjöberg.

"Tuff, frispråkig och allt annat än förutsägbar har han satt strålkastarljuset på ett tabu - ett avskyvärt brott mot barn med drömmar som förvandlats till skam. Som den världsstjärna han är har han modigt agerat och upplyst en värld vad som kan ske i kulisserna av framgång – när ingen ser", lyder en del av motiveringen.

Samtidigt fick Clarion Hotel Post priset årets marknadsförare.

"Med stor entusiasm, mod och energi har årets marknadsförare 2011 såväl globalt som lokalt kommunicerat ut ett nytt ansikte av Göteborg som en kreativ och nytänkande stad", lyder MiG:s motivering.

Priset årets säljare tillföll resebyrån Resias vd Eva Moen.

Förra årets utsågs Jesper Larsson till årets kommunikatör, Way out west till årets marknadsförare och Emelie Kanter till årets säljare.

Marknadsföreningen i Göteborg har cirka 1 400 medlemmar i och omkring Göteborg och har sin grund i Göteborgs reklamförening.

Av: Elin Hanspers
Mejla reportern

Annons

Kommentarer

Debattinlägg blir automatiskt tillgängliga för andra användare så snart den som skrivit ett inlägg har publicerat det. Var och en ansvarar själv för innehållet i sina inlägg.

Det går inte längre att kommentera denna artikel.

Annons
Annons